Следвайте Гласове в Милиардерът Илон Мъск обяви, че ще подкрепи републиканеца

...
Следвайте Гласове в Милиардерът Илон Мъск обяви, че ще подкрепи републиканеца
Коментари Харесай

Мъск ще подкрепи за президент съперника на Тръмп Рон Десантис

Следвайте " Гласове " в 
Милиардерът Илон Мъск разгласи, че ще поддържа републиканеца Рон Десантис, в случай че губернаторът на Флорида, спечелил неотдавна втори мандат, се кандидатира за президент.

" Предпочитам идващият президент да бъде някой, който е рационален и е центрист. Надявах се държавното управление на Байдън да се окаже такова, само че към този момент оставам отчаян ", написа Мъск в Twitter. В последващо известие в обществената мрежа той отговори с " Да " на въпрос дали би подкрепил Десантис на президентските избори през 2024 година
" Напомням, че бях огромен последовател на тандема Обама-Байдън в президентството и с принуда избрах Байдън пред Тръмп ", написа новият притежател на Twitter.
Преди приключилите частични избори в Съединени американски щати, Мъск изрично поддържа Републиканската партия на Доналд Тръмп. След това завърши договорката с Туитър и смъкна ветото върху акаунта на Доналд Тръмп. Бившият президент обаче отхвърли да се върне в обществената мрежа и в този момент мнозина се питат дали пък Мъск не си отмъщава на Тръмп. 

Всъщност, още през юни Мъск разгласи, че е податлив да поддържа Десантис на президентските избори през 2024 година, и тогава добави, че губернаторът на Флорида би победил с лекост Байдън. Помолен в оня миг да разяснява поддръжката на Мъск, Десантис се пошегува по следния метод: " Приветствам поддръжката на афроамериканците, какво да кажа. " Мъск, който е бял, е израснал в Южна Африка.
Десантис е изключително известен измежду консерваторите с това, че оглави културните войни по въпроси като расата и пола. Управлението му като губернатор беше белязано от съпротивата му против здравните ограничения, свързани с пандемията, прокарването на закон за ограничение на разискването на ЛГБТ въпроси в учебните заведения и враждата му с Walt Disney.
На частичните избори Десантис победи противника си от демократите Крис Крайст с съвсем 20-процентна преднина и бе избран отново за губернатор, с което затвърди статута си на изгряващата звезда на Републиканската партия, отбелязва Ройтерс.
 
Източник: segabg.com
 
 
 
27 Sep 202298105 Sep 2022117207 Апр 2022320925 Март 2022150401 Март 2022213816 Фев 20224228КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани24 Ное 202226219 Ное 202278218 Ное 2022236224 Sep 20222976
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР